Regulamentul Forumului

In jos

Regulamentul Forumului

Mesaj  Remix la data de Dum Feb 13, 2011 10:10 pm

Intrarea in acest forum precum si participarea voastra la aceste discutii din forum nu este un drept al vostru ci doar un privilegiu acordat de noi, singura conditie de participare in acest forum este respectarea acestui regulament!

*Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar stergerea contului.
*In momentul in care va inregistrati pe forum sau trimiteti un mesaj, consideram ca ati citit si ati fost de acord cu acest regulament.
*Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte forumuri si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita si dovedita de realii proprietari.


Acest regulament este valabil din data de 15.06.2008 ora 00:00 ( toate warnurile vor fi sterse).

Cand vom considera necesar, vom modifica sau adauga noi reguli. Inregistrarea in cadrul acestui forum nu reprezinta o obligatie din partea dumneavoastra sa cititi discutiile de aici, ea fiind obligatorie doar in cazul in care vreti sa interveniti in discutii.


Regulament general utilozatori:

* Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastra. Puteti folosi functia de CAUTARE.
* Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum.
* Scrieti mesaje a caror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse.
* Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.
* Este interzisa postarea de materiale pornografice. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala. Inregistrarea in forum cu nickuri obscene sau jignitoare precum si cu date personale false duce la stergerea contului pe acest forum.
* Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.
----> nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
----> nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
----> nu postati mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;
----> nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
----> nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.
----> este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.
----> nu includeti in semnatura dumneavoastra diverse mesaje obscene, adrese de mail, imagini sau mai multe link-uri ce nu sunt personale.

* Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 15 zile, pana la stergerea contului

* Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus si doar la subiect. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc si mesajele monosilabice) vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum.

* Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privata, ca mijloc de comunicare in cadrul forumului, trebuie folosita doar la cererea uneia dintre partile aflate in discutie. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.

* Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident). Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa contactati Master Admin/ Administrator al forumuluiii Forumului pentru a lamuri acesta situatie (si moderatorul poate fi sanctionat la randul sau, putand chiar pierde statutul de moderator). In functie de calitatea mesajelor postate, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. In special, aceia dintre dumneavoastra care au pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in calitatea mesajelor, vor fi contactati pentru a fi rugati sa ne ajute in moderarea forumului.
* Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah ... prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

Warnuriuri si penalizari

Warnuri:
* Pentru crearea unor subiecte off-topic in mod repetat, sau pentru postarea mai multor mesaje off-topic .
* Pentru folosirea de cuvinte obscene si necenzurate
* Pentru semnaturi ilegale sau avataruri obscene
* Postarea repetata de mesaje cu fonturi mari, colorate sau folosirea abuziva a iconurilor emotive, sau a mesajelor scrise fara rost si total aiurea, precum si repetarea scrierii de mesaje cu bold, italic, underline si scrise cu litera mare.
* Pentru persoanele care incep sau/si intretin o cearta pe forum

PENALIZARE 3 ZILE DE SUSPENDARE
* Membrii ce au acumulat mai mult de 3 Warnuri
* Pentru jignirea cu buna stiinta a unui membru al forumului

PENALIZARE 15 ZILE DE SUSPENDARE
* Membrii ce au acumulat mai mult de 5 Warnuri in total
* Pentru folosirea abuziva a mesajelor private

STERGEREA CONTULUI
* Pentru membrii ce acumuleaza 2 suspendari de 15 zile
* Membrii cu nickuri obscene
* Pentru mesaje indecente sau spam prin mesaje private
* Pentru conturile de tip clona impreuna cu contul real din forum
* Membrii care fac spam intentionat

Regulamentul Moderatorilor si Global Moderators (este accelasi pentru ambele categorii):

* Moderatorii & Global moderators nu sunt altceva decat useri normali care au in plus anumite responsabilitati de care trebuie sa tina cont. Ei, impreuna cu Master Admin/ Administrator al forumuluiii care le supravegheaza activitatea, sunt oamenii de ordine ai forumului, cei care vor pastra cat se poate discutiile on-topic si vor avea grija ca cei care doresc instalarea haosului pe forum sa fie avertizati sau stersi de pe forum.
* Orice nemultumire, abatere de la regulament, propuneri de ban, sau alte informatii in legatura cu Moderatorii & Global moderators si membrii forumului vor fi scrise in categoria creata special pentru moderatori, categoria fiind vizibila doar lor!
* Moderatorii & Global moderators nu au voie sa isi dea warnuri, pentru aceste situatii se face raport care va fi analizat de un Master Admin/ Administrator al forumului.

*Moderatorii & Global moderators au obligatiile urmatoare:
---> Sa nu stearga mesaje din proprie vointa. Acest forum creaza un log al actiunilor intreprinse, cei care sunt prinsi ulterior ca au sters mesaje aiurea vor avea moderatorul sters si banare pe forum o luna.
---> Sa nu incerce sabotarea sau stergerea acestui forum
---> Sa reactioneze promt cand discutia tinde se o ia off-topic si sa incerce indreptarea ei prin postarea unui mesaj de avertizare, sa avertizeze sau sa penalizeze membrii ce incalca in mod intentionat regulamentul acestui forum, si sa propuna stergerea membrilor cu probleme de comportament.
---> Sa aibe o atitudine si un limbaj civilizat fata de toti utilizatorii acestui forum si sa le raspunda la mesaje doar daca stiu.
---> Sa vegheze buna activitate a forumului.
---> Sa stearga mesajele cu injuraturi sau jigniri si sa mute mesajele ce trateaza alt subiect decat tematica categoriei in locul indicat pentru acel tip de mesaj.
---> Sa modifice titlurile subiectelor scrise aiurea, scrise cu litere mari, cu interjectii, sau care nu reflecta natura subiectului, iar titlurile foarte lungi sa le mai scurteze pe subiectul mesajului.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului Trimite un mesaj privat OnlineRemix
Administrator
Administrator

Mesaje : 10
Data de înscriere : 13/02/2011

Vezi profilul utilizatorului http://zone.taro.tv

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum